CHEMYA®

Hayvancılıkta Klordioksit

CHEMYA Klordioksit, düşük konsantrasyonlarda etkili, tatsız ve kokusuz bir madde olması, kalıntı ve klor tadı yaratabilecek klorofenollere dönüşmemesi, düşük ve yüksek pH değerlerinde bakteri fungus, alg ve biofilmlere karşı etkili olması, kloramin ve trihalomentanların (THMs) oluşumuna neden olabilecek bazı maddelerle ve amonyakla reaksiyona girmemesi gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca Klordioksit, su kaynaklı parazitlerden klora dayanıklı Giardia ve Cryptosporidium’a karşı da etkili bir maddedir.


Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvanlarda

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Süt üretim tesislerinde ekipman dezenfeksiyonunda kullanılır
  • At yetiştiriciliğinde ahır ve ekipmanların dezenfeksiyonu
  • Atlarda oluşan mantar ve benzeri hastalıklara karşı koruyucu etki eder
  • Genel yıkama ve hijyen


Kümes Hayvanlarında

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonu (Sisleme / püskürtme )
  • Tavuk karkaslarında Salmonella’yı önler

Su ve Deniz Ürünlerinde

Klordioksit balık üretim havzalarında düşük yoğunlukta çok etkilidir. Klordioksit çok seçici bir oksidandır ve ağırlıklı olarak organik maddelerle reaksiyona girer. Diğer oksidanlarla (hidrojen peroksit, ozon ve klor) karşılaştırıldığında klordioksitin en büyük avantajı, yüksek oksidasyon kapasitesiyle birlikte düşük oksidasyon gücüne de sahip olmasıdır. Yaklaşık 0.04 mg/lt konsantrasyonda bakteri basıncı, suda biyolojik ve su ürünleri yetiştiriciliği üzerinde olumsuz bir etki yapmadan büyük ölçüde azaltılır. 0.1 mg/lt konsantrasyonda amonyak ve nitrit seviyeleri düzenli olarak ölçülmelidir. Daha yüksek konsantrasyonlarda (0,2 mg/lt ila 0,5 mg/lt arasında), ClO2 balıklarda ki bakteri problemlerini önemli ölçüde azaltabilir ve çözebilir.


  • Canlı veya hasat sonrası balık taşımacılığı suyunda
  • Su ürünleri işleme tesislerinde, Ürün yıkama sularında
  • Salmonella ve Listeria mono-cytogenes üzerinde yüksek oranda öldürücü etkiye sahiptir.
  • Balıklar ve karidesler için püskürtme / daldırma suyunda
  • CIP temizliğinde ve soğuk hava depolarının dezenfeksiyonunda
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonunda
Chemya
TR - EN

CHEMYA®

Hayvancılıkta Klordioksit

CHEMYA Klordioksit, düşük konsantrasyonlarda etkili, tatsız ve kokusuz bir madde olması, kalıntı ve klor tadı yaratabilecek klorofenollere dönüşmemesi, düşük ve yüksek pH değerlerinde bakteri fungus, alg ve biofilmlere karşı etkili olması, kloramin ve trihalomentanların (THMs) oluşumuna neden olabilecek bazı maddelerle ve amonyakla reaksiyona girmemesi gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca Klordioksit, su kaynaklı parazitlerden klora dayanıklı Giardia ve Cryptosporidium’a karşı da etkili bir maddedir.


Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvanlarda

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Süt üretim tesislerinde ekipman dezenfeksiyonunda kullanılır
  • At yetiştiriciliğinde ahır ve ekipmanların dezenfeksiyonu
  • Atlarda oluşan mantar ve benzeri hastalıklara karşı koruyucu etki eder
  • Genel yıkama ve hijyen


Kümes Hayvanlarında

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonu (Sisleme / püskürtme )
  • Tavuk karkaslarında Salmonella’yı önler

Su ve Deniz Ürünlerinde

Klordioksit balık üretim havzalarında düşük yoğunlukta çok etkilidir. Klordioksit çok seçici bir oksidandır ve ağırlıklı olarak organik maddelerle reaksiyona girer. Diğer oksidanlarla (hidrojen peroksit, ozon ve klor) karşılaştırıldığında klordioksitin en büyük avantajı, yüksek oksidasyon kapasitesiyle birlikte düşük oksidasyon gücüne de sahip olmasıdır. Yaklaşık 0.04 mg/lt konsantrasyonda bakteri basıncı, suda biyolojik ve su ürünleri yetiştiriciliği üzerinde olumsuz bir etki yapmadan büyük ölçüde azaltılır. 0.1 mg/lt konsantrasyonda amonyak ve nitrit seviyeleri düzenli olarak ölçülmelidir. Daha yüksek konsantrasyonlarda (0,2 mg/lt ila 0,5 mg/lt arasında), ClO2 balıklarda ki bakteri problemlerini önemli ölçüde azaltabilir ve çözebilir.


  • Canlı veya hasat sonrası balık taşımacılığı suyunda
  • Su ürünleri işleme tesislerinde, Ürün yıkama sularında
  • Salmonella ve Listeria mono-cytogenes üzerinde yüksek oranda öldürücü etkiye sahiptir.
  • Balıklar ve karidesler için püskürtme / daldırma suyunda
  • CIP temizliğinde ve soğuk hava depolarının dezenfeksiyonunda
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonunda
TR - EN

CHEMYA®

Hayvancılıkta Klordioksit

CHEMYA Klordioksit, düşük konsantrasyonlarda etkili, tatsız ve kokusuz bir madde olması, kalıntı ve klor tadı yaratabilecek klorofenollere dönüşmemesi, düşük ve yüksek pH değerlerinde bakteri fungus, alg ve biofilmlere karşı etkili olması, kloramin ve trihalomentanların (THMs) oluşumuna neden olabilecek bazı maddelerle ve amonyakla reaksiyona girmemesi gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca Klordioksit, su kaynaklı parazitlerden klora dayanıklı Giardia ve Cryptosporidium’a karşı da etkili bir maddedir.


Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvanlarda

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Süt üretim tesislerinde ekipman dezenfeksiyonunda kullanılır
  • At yetiştiriciliğinde ahır ve ekipmanların dezenfeksiyonu
  • Atlarda oluşan mantar ve benzeri hastalıklara karşı koruyucu etki eder
  • Genel yıkama ve hijyen


Kümes Hayvanlarında

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonu (Sisleme / püskürtme )
  • Tavuk karkaslarında Salmonella’yı önler

Su ve Deniz Ürünlerinde

Klordioksit balık üretim havzalarında düşük yoğunlukta çok etkilidir. Klordioksit çok seçici bir oksidandır ve ağırlıklı olarak organik maddelerle reaksiyona girer. Diğer oksidanlarla (hidrojen peroksit, ozon ve klor) karşılaştırıldığında klordioksitin en büyük avantajı, yüksek oksidasyon kapasitesiyle birlikte düşük oksidasyon gücüne de sahip olmasıdır. Yaklaşık 0.04 mg/lt konsantrasyonda bakteri basıncı, suda biyolojik ve su ürünleri yetiştiriciliği üzerinde olumsuz bir etki yapmadan büyük ölçüde azaltılır. 0.1 mg/lt konsantrasyonda amonyak ve nitrit seviyeleri düzenli olarak ölçülmelidir. Daha yüksek konsantrasyonlarda (0,2 mg/lt ila 0,5 mg/lt arasında), ClO2 balıklarda ki bakteri problemlerini önemli ölçüde azaltabilir ve çözebilir.


  • Canlı veya hasat sonrası balık taşımacılığı suyunda
  • Su ürünleri işleme tesislerinde, Ürün yıkama sularında
  • Salmonella ve Listeria mono-cytogenes üzerinde yüksek oranda öldürücü etkiye sahiptir.
  • Balıklar ve karidesler için püskürtme / daldırma suyunda
  • CIP temizliğinde ve soğuk hava depolarının dezenfeksiyonunda
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonunda
TR - EN

CHEMYA®

Hayvancılıkta Klordioksit

CHEMYA Klordioksit, düşük konsantrasyonlarda etkili, tatsız ve kokusuz bir madde olması, kalıntı ve klor tadı yaratabilecek klorofenollere dönüşmemesi, düşük ve yüksek pH değerlerinde bakteri fungus, alg ve biofilmlere karşı etkili olması, kloramin ve trihalomentanların (THMs) oluşumuna neden olabilecek bazı maddelerle ve amonyakla reaksiyona girmemesi gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca Klordioksit, su kaynaklı parazitlerden klora dayanıklı Giardia ve Cryptosporidium’a karşı da etkili bir maddedir.


Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvanlarda

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Süt üretim tesislerinde ekipman dezenfeksiyonunda kullanılır
  • At yetiştiriciliğinde ahır ve ekipmanların dezenfeksiyonu
  • Atlarda oluşan mantar ve benzeri hastalıklara karşı koruyucu etki eder
  • Genel yıkama ve hijyen


Kümes Hayvanlarında

  • Organik bulaşmayı önler
  • Askıda katı madde oluşmaz
  • Dezenfeksiyon yan ürünleri oluşmaz
  • Hayvanlar ve hayvansal gıdalar için olumsuz bir etkisi yoktur
  • Hayvanların içme suyunun dezenfeksiyonunu sağlar
  • Kullanım suyu hatlarının dezenfeksiyonunda, Biyofilmi yok eder, oluşumunu engeller
  • CIP temizliğinde kullanıma uygundur
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonu (Sisleme / püskürtme )
  • Tavuk karkaslarında Salmonella’yı önler

Su ve Deniz Ürünlerinde

Klordioksit balık üretim havzalarında düşük yoğunlukta çok etkilidir. Klordioksit çok seçici bir oksidandır ve ağırlıklı olarak organik maddelerle reaksiyona girer. Diğer oksidanlarla (hidrojen peroksit, ozon ve klor) karşılaştırıldığında klordioksitin en büyük avantajı, yüksek oksidasyon kapasitesiyle birlikte düşük oksidasyon gücüne de sahip olmasıdır. Yaklaşık 0.04 mg/lt konsantrasyonda bakteri basıncı, suda biyolojik ve su ürünleri yetiştiriciliği üzerinde olumsuz bir etki yapmadan büyük ölçüde azaltılır. 0.1 mg/lt konsantrasyonda amonyak ve nitrit seviyeleri düzenli olarak ölçülmelidir. Daha yüksek konsantrasyonlarda (0,2 mg/lt ila 0,5 mg/lt arasında), ClO2 balıklarda ki bakteri problemlerini önemli ölçüde azaltabilir ve çözebilir.


  • Canlı veya hasat sonrası balık taşımacılığı suyunda
  • Su ürünleri işleme tesislerinde, Ürün yıkama sularında
  • Salmonella ve Listeria mono-cytogenes üzerinde yüksek oranda öldürücü etkiye sahiptir.
  • Balıklar ve karidesler için püskürtme / daldırma suyunda
  • CIP temizliğinde ve soğuk hava depolarının dezenfeksiyonunda
  • Ortam ve ekipman Dezenfeksiyonunda