CHEMYA®

Yaşam Şartları

Yaşam Şartları Lejyonella için en iyi yaşam şartları aşağıdaki gibidir:

  • Tatlı ve tuzlu su
  • Taze su katılımları
  • Uzun bekleme süresi
  • 25–50 °C arasındaki sıcaklık

 

 

Farklı Sıcaklıkların Lejyonellaların Çoğalmasındaki Etkisi

Sıcaklık aralığı Çoğalma oranı üzenindeki etki
20 °C’ye kadar Çok yavaş çoğalma
20 °C’den itibaren Çoğalma oranı yükselmekte
30° – 45 °C Optimum çoğalım
50 °C’den itibaren Çoğalma çok az
55 °C’den itibaren Çoğalma artık mümkün değil
60 °C’den itibaren Lejyonella imha edilir
Chemya
TR - EN

CHEMYA®

Yaşam Şartları

Yaşam Şartları
Lejyonella için en iyi yaşam şartları aşağıdaki gibidir:

  • Tatlı ve tuzlu su
  • Taze su katılımları
  • Uzun bekleme süresi
  • 25–50 °C arasındaki sıcaklık

 

 

Farklı Sıcaklıkların Lejyonellaların Çoğalmasındaki Etkisi

Sıcaklık aralığı Çoğalma oranı üzenindeki etki
20 °C’ye kadar Çok yavaş çoğalma
20 °C’den itibaren Çoğalma oranı yükselmekte
30° – 45 °C Optimum çoğalım
50 °C’den itibaren Çoğalma çok az
55 °C’den itibaren Çoğalma artık mümkün değil
60 °C’den itibaren Lejyonella imha edilir
TR - EN

CHEMYA®

Yaşam Şartları

Yaşam Şartları
Lejyonella için en iyi yaşam şartları aşağıdaki gibidir:

  • Tatlı ve tuzlu su
  • Taze su katılımları
  • Uzun bekleme süresi
  • 25–50 °C arasındaki sıcaklık

 

 

Farklı Sıcaklıkların Lejyonellaların Çoğalmasındaki Etkisi

Sıcaklık aralığı Çoğalma oranı üzenindeki etki
20 °C’ye kadar Çok yavaş çoğalma
20 °C’den itibaren Çoğalma oranı yükselmekte
30° – 45 °C Optimum çoğalım
50 °C’den itibaren Çoğalma çok az
55 °C’den itibaren Çoğalma artık mümkün değil
60 °C’den itibaren Lejyonella imha edilir
TR - EN

CHEMYA®

Yaşam Şartları

Yaşam Şartları
Lejyonella için en iyi yaşam şartları aşağıdaki gibidir:

  • Tatlı ve tuzlu su
  • Taze su katılımları
  • Uzun bekleme süresi
  • 25–50 °C arasındaki sıcaklık

 

 

Farklı Sıcaklıkların Lejyonellaların Çoğalmasındaki Etkisi

Sıcaklık aralığı Çoğalma oranı üzenindeki etki
20 °C’ye kadar Çok yavaş çoğalma
20 °C’den itibaren Çoğalma oranı yükselmekte
30° – 45 °C Optimum çoğalım
50 °C’den itibaren Çoğalma çok az
55 °C’den itibaren Çoğalma artık mümkün değil
60 °C’den itibaren Lejyonella imha edilir